De geschiedenis  

Het installatiebedrijf is ontstaan vanuit het ook wel bekende mechanisatiebedrijf van Gurp. Het bedrijf van Gurp kent al een lange geschiedenis. Vader Gerard van Gurp verplaatste het bedrijf en begon zich ook toe te leggen op de aanleg van elektrische installaties en gas- en waterleidingen. Boeren begonnen in die dagen met gasleidingen naar hun huis en de smid legde die leidingen aan. Hierdoor kwam er veel werk voor het bedrijf.

Dat was jarenlang de combinatie. Als het druk was, was er veel loodgieterswerk. Als het rustig was, dan gingen de mensen in de werkplaats aan het werk. Onder andere met staalconstructies voor spanten, de mechanisatie en bijkomende werkzaamheden. Op beide gebieden hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd. Er ontstonden twee aparte bedrijven en in 1997 is er voor de installatie een aparte afdeling ontstaan. Deze nam Marcel van Gurp (zoon) onder zijn hoede. Dit bedrijf vestigde zich op Boerhaar 9a waar het huidige bedrijf ook zit. Vanaf toen richtte Marcel van Gurp zich alleen nog op installatietechniek en werd de naam van Gurp installatie bedrijf BV. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit van 4 naar 7 vaste medewerkers. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, voelen wij ons erg verbonden met onze klanten.

Vakbekwaamheid en Kwaliteit

Van Gurp Installatie bedrijf BV. heeft als bedrijf alle disciplines en kwalificaties op installatietechnisch gebied in huis. Wij zijn volledig gericht op installaties in en om het huis, bedrijf en utiliteitsbouw.

Ons bedrijf biedt een totaalpakket: elektra, gas, water, lood, zink, airco, luchtbehandeling, verwarming en sanitair. De kracht van Van Gurp is onze aandacht voor al uw wensen. Onze ervaren en gemotiveerde allround medewerkers verzorgen de complete uitvoering van uw nieuwbouw of verbouwproject en servicewerk. Wij denken graag met u mee. En niet te vergeten: door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd

Duurzaamheid

Voor ons bedrijf betekent aandacht voor duurzaamheid meer dan alleen het toepassen van energiebesparende techniek. Wij willen voorzien in de energiebehoefte van de huidige, en de toekomstige generatie. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een warmtepomp, een PV paneel, en zonneboiler enz.

Service

Van Gurp staat dag en nacht voor u klaar!

U wilt er het hele jaar warmpjes bij zitten. Logisch. Maar wat als er onverwachts een leiding lekt? U heeft een elektra storing of uw CV-ketel stopt ermee. Geen zorgen, onze medewerkers verhelpen uw probleem. Zowel kleine als grote projecten pakken wij met beide handen aan.

In zee gaan met Van Gurp geeft u de garantie dat u geniet van kwalitatief hoogstaand installatiewerk. Bellen met de storingsdienst kan dag en nacht: 0570-523661


Contact


Adres

Van Gurp Installatiebedrijf BV
Boerhaar 9a
8131 ST   Wijhe

Tel
Mail

0570 52 36 61